Vi utvecklar produkter som
hjälper dig med säkerheten.

I takt med samhällets snabba teknikutveckling öppnas många kryphål för bedragare som kan skada din ekonomi med katastrofala påföljder. Därför har vi på Bevakia valt att ta fram en tjänst som gör att du som kund kan upptäcka försök till bedrägerier i realtid. Detta möjliggör att du redan på ett tidigt stadie kan avbryta bedrägeriförsöket.
Varför behöver man ett ID-skydd?
ID-kapningar har ökat lavinartat de senaste åren, från 70.000 anmälningar under år 2014 till 237.000 under år 2018 och man ser idag inga tecken på att det kommer stanna där.

Det är på grund av offentlighetsprincipen vi har detta problem i Sverige. Den innebär kortfattat att allas personuppgifter är offentliga handlingar som i sin tur gör att många hemsidor kan publicera dessa utan att de får några juridiska påföljder.

Polisen själva skriver såhär på sin hemsida:
“Använd tjänster som ger dig information direkt i mobilen eller via e-post om någon tagit en kreditupplysning på dig. Då har du chansen att agera snabbt genom att kontakta aktuellt kreditbolag och stoppa krediten/lånet från att beviljas.”
Men min bank erbjuder ett ID-skydd?
Många banker och försäkringsbolag erbjuder idag sina kunder ett “ID-skydd” via deras bankavtal eller hemförsäkring. Tyvärr har ingen av dessa någon bevakning på ditt personnummer som ger dig en notifikation om någon exempelvis försöker ta lån eller beställa varor i ditt namn.
Med Bevakias ID-skydd får du hjälp att förebygga, upptäcka och begränsa skadeomfattningen. Via oss får du även hjälp med en bred bevakning utan att själv behöva bry dig om flera olika tjänster.
I Sverige anmäls fler än 23 000 bostadsbränder till försäkringsbolagen varje år. Mer än 6 000 av dessa bränder har blivit så allvarliga att brandkåren tillkallats. I dessa bränder omkommer över 100 personer årligen. Börjar det att brinna hemma när du inte är där gäller det att agera snabbt – nu har du chans att begränsa eller till och med förhindra skadorna men framförallt rädda liv. Våra smarta optiska brandvarnare är kopplade direkt till Lövestads larmcentral och informerar om en brand skulle uppstå, direkt till din mobil – att garantera säkerheten för brand i hemmet har aldrig varit så lätt.
Välkommen som kund hos Bevakia
Vi välkomnar dig som kund hos Bevakia. Vi utvecklar och tillhandahåller några av marknadens bästa produkter inom säkerhet och trygghet. Allt för att du ska få en tryggare vardag utan oro eller stress över att det värsta kan inträffa.

Våra produkter skyddar mot kreditbrott, ID-kapningar, olovlig användning av din identitet, brand, larmar vid händelser, spärrservice och mycket mer.
Robert Stipic
VD, Bevakia AB

Se alla Bevakias tjänster

Bevakia grundades 2017 med målsättningen att skapa en tryggare vardag åt sina kunder. Bevakia erbjuder idag en av Sveriges mest omfattande ID-skydd i en komplett tjänst.
Läs mer om våra tjänster och se vad som passar just dig
Se tjänster
chevron-leftchevron-right